Italiaansbuffet.nl | Tapas-Japas.nl | Contact

Al 15 jaar!
incl servies, bestek, aankleding
Prijzen incl btw

Tapas Catering Bussum

Op zoek naar een tapas cateraar in Bussum, dan is uw missie geslaagd; iets speciaals, veelzijdig en gevarieerd, mediterrane smaken, klein hapje, aperitief/tussendoortje of in de vorm van een buffet, oftewel; Tapas.nl.

Bussumse Cateraar op locatie, smakelijke tapas!

Op iedere locatie naar wens verzorgt Vinilux uw catering. Van catering in de vrije natuur op de Bussumerheide tot aan catering bij uw bedrijf of thuis, Tapas.nl biedt u de perfecte service aangepast naar uw wens.

Bent u toe aan iets anders? Wilt u uw gasten overrompelen met heerlijke gerechten? Geen doorgaans buffet, maar een buffet geheel in Spaanse sferen? Dan is tapas catering waar u zijn moet. Vers voor u bereide Spaanse gerechten, geserveerd op Spaanse serveerschaaltjes van aardewerk. Neem een kijkje op het Mediterannee de Luxe Tapasbuffet; Sweet peppers gevuld met roomkaas, tijgergarnalen in knoflookmarinade, verschillende variaties met olijven of bijvoorbeeld chorizo en serranoham. Heerlijk!

 

 

Catering in Bussum voor uw Borrel?

Heeft u een borrel of receptie? Ook hier is aan gedacht! Tapas Borrels maken van een nieuwjaarsreceptie, vrijdagmiddag borrel of een ander feest of evenement een smakelijke en speciale aangelegenheid. Een borrel voor het door u aangegeven aantal personen, waarbij u zelf een menu kunt samenstellen of u laat zich verrassen. Wij garanderen een gevarieerd  menu met smaken die u doen verbazen.

 

Uw catering op locatie in Bussum?

Bent u van plan een feest te organiseren in Bussum? Geen idee waar u moet beginnen of zoekt u gewoon een partner die u ondersteuning biedt en wat zorgen uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen graag met u over de beste oplossing voor uw event. Bekijk welke bedrijven u voorgingen.

 

Tapas catering biedt o.a.:

Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?

  • Omdat wij u een Uitstekende service verlenen met onze all-in formule, wij zijn van mening dat uw feest volledig verzorgd moet worden en dat u alleen maar moet genieten van uw feest waar u en uw vrienden en famile de belangrijkste rol spelen.
  • Onze Tapasbuffeten zijn kwalitatief en bieden u en uw gasten een diversiteit aan vis,vlees,vegatarisch Tapas Hapjes.
  • We zijn al sinds 2002 de echte Tapas Cateraar die elk feest belangrijk vindt.

  • Direct contact:
    +31 (0)6 – 14 00 1552


    Vraag uw offerte aan: