Italiaansbuffet.nl | Tapas-Japas.nl | Contact

Al 15 jaar!
incl servies, bestek, aankleding
Prijzen incl btw

Partyservice en Tapas Catering Hoofddorp

Tapas catering en partyservice in Hoofddorp? Tapas.nl bezorgt u een heerlijk tapas buffet in Hoofddorp! U heeft de cateraar voor uw evenement in Hoofddorp gevonden: Tapas Catering van Vinilux. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief bezig met partyservice en catering in Hoofddorp, Nieuw Vennep, de gehele Haarlemmermeer en de regio Haarlem- Amsterdam.

 

Bekijk snel de buffetten!

 

Partyservice op locatie in Hoofddorp, heerlijke tapas buffetten!

Op elke gewenste locatie in Hoofddorp verzorgt Vinilux uw catering en partyservice.  Voor verschillende bedrijven en particulieren hebben wij een catering mogen verzorgen, denk aan onder andere Sanoma, qlicktech en  Cocensus. Of u op uw eigen locatie een evenement organisatie of elders, wij zorgen voor de juiste aankleding, de juiste setting en heerlijke gerechten.

Heerlijke Spaanse gerechten, vers voor u gemaakt en geserveerd op kleine schaaltjes aarde werk uit Spanje. Heeft u zin in wat anders? Geen standaard catering, niet de standaard bitterbal of nasi? Dan is tapas catering echt wat voor u. Bekijk bijvoorbeeld het Mediterannee de Luxe Tapasbuffet; pasteitjes met tonijn, calamares, verschillende tapenades, koningsolijven in Spaanse verse knoflook marinade, chorizo en heerlijke sauzen. Om je vingers bij af te likken!

 

 

Catering en partyservice in Hoofddorp voor uw Borrel?

Ook voor uw catering en borrel op locatie is er een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdag middagborrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel samengesteld. Een borrel die u zelf kunt samenstellen of u kunt zich laten verrassen met verschillende hapjes. U geeft aan met hoeveel personen uw borrel is, wij garanderen een heerlijke mix van verschillende smaken, een borrel met Tapas, antipasti en fingerfood! Wij zorgen voor de partyservice met tapas, u geniet!

 

Partyservice op locatie in Hoofddorp?

Heeft u wat extra hulp nodig of bent u op zoek naar een partner die de zorg uit handen neemt? Bent u van plan een feest te organiseren in Hoofddorp?  Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de beste oplossing voor uw event. Bekijk welke bedrijven u voorgingen.

 

Bekijk snel de buffetten!

 

Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?

  • Omdat wij u een Uitstekende service verlenen met onze all-in formule, wij zijn van mening dat uw feest volledig verzorgd moet worden en dat u alleen maar moet genieten van uw feest waar u en uw vrienden en famile de belangrijkste rol spelen.
  • Onze Tapasbuffeten zijn kwalitatief en bieden u en uw gasten een diversiteit aan vis,vlees,vegatarisch Tapas Hapjes.
  • We zijn al sinds 2002 de echte Tapas Cateraar die elk feest belangrijk vindt.

  • Direct contact:
    +31 (0)6 – 14 00 1552


    Vraag uw offerte aan: