Italiaansbuffet.nl | Tapas-Japas.nl | Contact

Al 15 jaar!
incl servies, bestek, aankleding
Prijzen incl btw

Catering Tapas Noord-Brabant

Kiest u voor een nieuw concept voor bij uw feest of evenement? Wilt u een keer wat anders dan de standaard garnituur buffetten?  Verras uw vrienden, collega’s of familie met een overheerlijke Tapas Catering! Een catering of een heel evenement geheel in Spaanse sferen. Geniet van de kleine hapjes (tapas) die aan u en uw gasten worden opgediend of worden geserveerd tijdens uw evenement.

 

Bekijk snel de buffetten!

 

Catering in Noord-Brabant? Tapas Catering verzorgt het!

Tapas catering verzorgt al meer dan 12 jaar catering door heel Nederland. Ook in Noord-Brabant is Vinilux vaak geweest, denk aan de Haven in Lelystad, het WTC in Almere en op nog veel meer gave locaties. Daarnaast komen we graag bij de mensen thuis om een perfecte catering te verzorgden voor uw gasten.

In Noord-Brabant hebben wij vaker onze tapas catering mogen aanbieden aan opdrachtgevers. Wij hebben o.a. in deze steden de tapas catering verzorgd in Noord-Brabant:

Bent u op zoek naar een cateraar, en wilt u eens wat anders? Neem gerust contact met ons op of vraag hiernaast een offerte aan.

 

Tapas Catering voor uw bedrijf of bij u thuis in Noord-Brabant!

Alle producten zijn vers en worden op passende aardewerk geserveerd. Zo weet u zeker dat u op authentieke wijze uw tapas krijgt. Heeft u zelf een speciaal thema en moet er een andere oplossing zijn? Wij denken met u mee om uw bedrijfsfeest, jubileum, event of verjaardag de juiste culinaire invulling te geven. Waar u ook woon in Noord-Brabant en welke catering u nodig heeft.

Naast de culinaire invulling kunnen wij u ook volledig ondersteunen met de aankleding, het meubilair en entertainment. Wij zorgen voor een heerlijke en complete tapas catering en partyservice!

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van de Tapas buffetten en smaken? Bekijk de mogelijkheden door op onderstaande button te klikken.

 

Bekijk snel de buffetten!

 

Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?

  • Omdat wij u een Uitstekende service verlenen met onze all-in formule, wij zijn van mening dat uw feest volledig verzorgd moet worden en dat u alleen maar moet genieten van uw feest waar u en uw vrienden en famile de belangrijkste rol spelen.
  • Onze Tapasbuffeten zijn kwalitatief en bieden u en uw gasten een diversiteit aan vis,vlees,vegatarisch Tapas Hapjes.
  • We zijn al sinds 2002 de echte Tapas Cateraar die elk feest belangrijk vindt.

  • Direct contact:
    +31 (0)6 – 14 00 1552


    Vraag uw offerte aan: