Italiaansbuffet.nl | Tapas-Japas.nl | Contact

Al 15 jaar!
incl servies, bestek, aankleding
Prijzen incl btw

Event Catering Tapas – Wormer

Bent u nog op zoek naar een event cateraar of traiteur voor uw evenement of feest? En denkt u aan daarbij aan een tapas cateraar? Dan heeft u de juiste cateraar gevonden, Tapas.nl! Smakelijke buffetten in Mediterrane sferen, waarvan u en uw gasten van zullen smullen. Met 10 jaar ervaring in de event catering weten wij van ieder event of partij een spektakel te maken met heerlijke gerechten en hapjes.

 

Bekijk snel de buffetten!

 

Event catering op locatie in Wormer

Vinilux Catering catert uw Tapas buffetten op de voor u gewenste gewenste locatie. Waar u uw feest of evenement ook organiseert, Vinilux Catering levert u de service op maat.
Het enige wat u hoeft te doen is de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig contact met u opnemen, zodat we alles nog eens met elkaar kunnen doornemen en uw eventuele speciale wensen over de tapas buffetten kunnen bespreken.

 

Partyservice op uw feesten en evenementen

Of het nu gaat om een receptie, een zakelijke meeting, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest, Vinilux Tapas Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen. Bekijk welke bedrijven u voorgingen.

 

Event Catering voor uw Borrel in Wormer?

Ook voor uw borrel en catering in Wormer is er een oplossing. Zo bieden wij als partyservice speciaal voor de vrijdagmiddag borrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel, samengesteld en aangepast op het aantal personen dat aanwezig is bij uw borrel of evenement. Een borrel die u zelf kunt samenstellen of u kunt zich laten verrassen met verschillende tapas borrelhapjes. Onze partyservice garandeert een smaakvolle mix met ruime variatie, een borrel met Tapas, antipasti en fingerfood!

 

Bekijk snel de buffetten!

Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?

  • Omdat wij u een Uitstekende service verlenen met onze all-in formule, wij zijn van mening dat uw feest volledig verzorgd moet worden en dat u alleen maar moet genieten van uw feest waar u en uw vrienden en famile de belangrijkste rol spelen.
  • Onze Tapasbuffeten zijn kwalitatief en bieden u en uw gasten een diversiteit aan vis,vlees,vegatarisch Tapas Hapjes.
  • We zijn al sinds 2002 de echte Tapas Cateraar die elk feest belangrijk vindt.

  • Direct contact:
    +31 (0)6 – 14 00 1552


    Vraag uw offerte aan: