Italiaansbuffet.nl | Tapas-Japas.nl | Contact

Al 15 jaar!
incl servies, bestek, aankleding
Prijzen incl btw

Vrijdag Middag Borrel Catering

Speciaal voor de vrijdag heeft Tapas.nl een heerlijke borrel samengesteld! De Tapas Catering VrijMiBo. Dat is eens wat anders dan de standaard bier en bitterballen!

 

Bekijk de VrijMiBo borrel hapjes

 

Catering voor uw Vrijdag Middag Borrel door heel Nederland!

Vinilux is actief in heel Nederland. Al meer dan 12 jaar. Naast de catering voor een bedrijfsfeest, een evenement of een particulier thuis feest verzorgen wij graag de vrijdag middag borrel.

Wat denkt u van heerlijke chorizo, manchegokaas, olijven en rivierkreeftjes als koude borrelhapjes met heerlijke warme tapas als croquetas gambas en empanadias? Wilt u naast de hapjes ook de drank verzorgt hebben? Dat kan, vraag hiernaast uw offerte aan en geef aan dat u graag de drank ook door ons wilt laten verzorgen.

 

Bekijk hier alle borrelhapjes / borreltapas voor de vrijdag middag borrel. U kunt het zelf samenstellen. Als u liever een selectie wilt, geef dan aan dat u meerdere hapjes wilt en u graag verrast wilt worden. Wij maken er een heerlijke VrijMiBo van!

 

 

Bekijk de VrijMiBo borrel hapjes

 

Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?

  • Omdat wij u een Uitstekende service verlenen met onze all-in formule, wij zijn van mening dat uw feest volledig verzorgd moet worden en dat u alleen maar moet genieten van uw feest waar u en uw vrienden en famile de belangrijkste rol spelen.
  • Onze Tapasbuffeten zijn kwalitatief en bieden u en uw gasten een diversiteit aan vis,vlees,vegatarisch Tapas Hapjes.
  • We zijn al sinds 2002 de echte Tapas Cateraar die elk feest belangrijk vindt.

  • Direct contact:
    +31 (0)6 – 14 00 1552


    Vraag uw offerte aan: