Italiaansbuffet.nl | Tapas-Japas.nl | Contact

Al 15 jaar!
incl servies, bestek, aankleding
Prijzen incl btw

Catering Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie

Wilt u het jaar goed beginnen? Kies dan voor de Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie van Tapas.nl. Tapas Catering heeft een heerlijke borrel voor u samengesteld, speciaal voor de nieuwjaarsborrels! De Tapas Catering NieuwjaarsBorrel. Wenst u er een fles Champgne of heerlijke Cava bij? Wij regelen het voor u.

 

Bekijk de Nieuwjaars borrel hapjes

 

Catering voor uw Nieuwjaarsreceptie, bezorgt in heel Nederland!

Vinilux is een cateraar die in heel Nederland een catering kan verzorgen. Dit al meer dan 12 jaar. Naast de catering door het jaar heen voor uw bedrijfsfeest of evenement (of bij een particulier thuis) verzorgt Tapas Catering van Vinilux graag de Nieuwjaarsreceptie of Nieuwjaarsborrel voor u. Wat denkt u van heerlijke fingerfood hapjes als manchegokaas, artisjok en rivierkreeftjes als koude borrelhapjes met heerlijke warme tapas als croquetas gambas en Chorizo in rode wijnsaus?

Wilt u naast de hapjes ook de drank verzorgt hebben? Dat kan, vraag hiernaast uw offerte aan en geef aan dat u graag de drank ook door ons wilt laten verzorgen. Tip voor de nieuwjaarsborrel: Spaanse CAVA!   Bekijk hier alle borrelhapjes / borreltapas voor de nieuwjaarsreceptie. U kunt het zelf samenstellen. Als u liever een selectie wilt, geef dan aan dat u meerdere hapjes wilt en u graag verrast wilt worden. Wij maken er een heerlijke Nieuwjaarsborrel van!

Bekijk de Nieuwjaars borrel hapjes

Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?

  • Omdat wij u een Uitstekende service verlenen met onze all-in formule, wij zijn van mening dat uw feest volledig verzorgd moet worden en dat u alleen maar moet genieten van uw feest waar u en uw vrienden en famile de belangrijkste rol spelen.
  • Onze Tapasbuffeten zijn kwalitatief en bieden u en uw gasten een diversiteit aan vis,vlees,vegatarisch Tapas Hapjes.
  • We zijn al sinds 2002 de echte Tapas Cateraar die elk feest belangrijk vindt.

  • Direct contact:
    +31 (0)6 – 14 00 1552


    Vraag uw offerte aan: