Italiaansbuffet.nl | Tapas-Japas.nl | Contact

Al 15 jaar!
incl servies, bestek, aankleding
Prijzen incl btw

Tapas Catering en Traiteur Delft op kantoor en thuis

Zoekt u een ervaren tapas cateraar of traiteur die voor allerlei gelegenheden de event catering verzorgt? Dan hoeft u bij deze niet meer verder zoeken. Vinilux Catering verzorgt al jaren de event catering tijdens verschillende feesten en evenementen. Het enige wat u hoeft te doen is het bestelformulier in te vullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bekijk snel de buffetten!

 

Tapas Traiteur voor uw catering op locatie in Delft

Vinilux Catering verzorgt de catering en partyservice op de locatie naar wens, catering bij uw bedrijf of thuis, Tapas.nl biedt u de perfecte service aangepast naar uw wens. Bent u toe aan iets anders? Wilt u uw gasten overrompelen met heerlijke gerechten? Geen doorgaans buffet, maar een buffet geheel in Spaanse sferen? Dan is tapas catering waar u zijn moet. Vers voor u bereide Spaanse gerechten, geserveerd op Spaanse serveerschaaltjes van aardewerk.

 

Tapas catering biedt o.a.:

 

Delft – partyservice voor uw Borrel?

Op zoek naar een event catering voor uw borrel of catering op locatie? Wij hebben voor elke gelegenheid een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdag middagborrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Tapas Borrel samengesteld. Deze borrel kunt u ook zelfs samenstellen! Maar natuurlijk kunt u zich ook laten verrassen met verschillende hapjes, wij stellen het graag voor u samen. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens versturen via het contact formulier en aangeven voor hoeveel gasten het is, en wij doen de rest. Met Tapas.nl, een heerlijke borrel met antipasti en fingerfood!

 

Tapas.nl uw tapas partyservice!

Bent u van plan een event of partij te organiseren in Delft? Heeft u wat extra hulp nodig of bent u op zoek naar een partner die de zorg uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de beste oplossing voor uw event. Deze bedrijven gingen u voor.

 

Bekijk snel de buffetten!

 

Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?

  • Omdat wij u een Uitstekende service verlenen met onze all-in formule, wij zijn van mening dat uw feest volledig verzorgd moet worden en dat u alleen maar moet genieten van uw feest waar u en uw vrienden en famile de belangrijkste rol spelen.
  • Onze Tapasbuffeten zijn kwalitatief en bieden u en uw gasten een diversiteit aan vis,vlees,vegatarisch Tapas Hapjes.
  • We zijn al sinds 2002 de echte Tapas Cateraar die elk feest belangrijk vindt.

  • Direct contact:
    +31 (0)6 – 14 00 1552


    Vraag uw offerte aan: