Italiaansbuffet.nl | Tapas-Japas.nl | Contact

Al 15 jaar!
incl servies, bestek, aankleding
Prijzen incl btw

Tapas Catering Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar een Tapas cateraar in Nieuw-Vennep met heerlijke en gevarieerde tapas buffetten, die ook nog eens op locatie catert? Dan bent u op het juiste adres bij Tapas.nl! U kunt zich op uw gemak oriënteren door de smakelijke buffetten en hapjes op de buffettenpagina. Vinilux Tapas Catering is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen.

 

Bekijk snel de buffetten!

 

Heerlijke Tapas op locatie in Nieuw-Vennep

Vinilux Catering verzorgt al jaren de tapas catering op ieder gewenste locatie in Nederland, Tapas.nl verleent de juiste service op elk gewenst niveau. Heeft u genoeg van ”gewone” buffetten? Dan is Tapas catering echt wat voor u.
Het enige wat u hoeft te doen is de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat we alles nog eens met elkaar kunnen doornemen en uw eventuele speciale wensen kunnen bespreken.

 

Tapas catering biedt o.a.:

 

Catering in Nieuw-Vennep voor uw Borrel?

Organiseert u een borrel of receptie in Nieuw-Vennep? Ook hier is aan gedacht! Tapas Borrels maken van een nieuwjaarsreceptie, vrijdagmiddag borrel of een ander feest of evenement een smakelijke en speciale aangelegenheid. Een borrel voor het door u aangegeven aantal personen, waarbij u zelf een menu kunt samenstellen of u laat zich verrassen. Wij garanderen een gevarieerd  menu met smaken die u doen verbazen. Bekijk hier de Tapas Borrel pagina.

 

Bekijk snel de buffetten!

Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?

  • Omdat wij u een Uitstekende service verlenen met onze all-in formule, wij zijn van mening dat uw feest volledig verzorgd moet worden en dat u alleen maar moet genieten van uw feest waar u en uw vrienden en famile de belangrijkste rol spelen.
  • Onze Tapasbuffeten zijn kwalitatief en bieden u en uw gasten een diversiteit aan vis,vlees,vegatarisch Tapas Hapjes.
  • We zijn al sinds 2002 de echte Tapas Cateraar die elk feest belangrijk vindt.

  • Direct contact:
    +31 (0)6 – 14 00 1552


    Vraag uw offerte aan: