Italiaansbuffet.nl | Tapas-Japas.nl | Contact

Al 15 jaar!
incl servies, bestek, aankleding
Prijzen incl btw

Tapas Catering Rotterdam

Organiseert u een evenement of bedrijfsfeest en ontbreekt er nog een cateraar of traiteur? Dan bent u nu op het juiste adres! Party catering Vinilux Catering  is in staat om voor elk gewenst feest de partyservice tot in de puntjes te organiseren in Rotterdam, waarbij de partyservice en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen. Personeelsfeest? bruiloft? of een verjaardag?, wij zorgen ervoor dat uw gasten niks te kort komen.

 

Bedrijfsfeest en personeelsfeest catering in Rotterdam

Ook in 2016 zijn wij graag uw party cateraar bij uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in Rotterdam en omstreken. Met 10 jaar ervaring in tapas catering zijn wij erg bewust wat onze klanten willen, en hoe wij hen een hoge kwaliteit aan party service kunnen voorzien. Contacteer ons en wij bekijken samen naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest met tapas!

Bekijk snel de buffetten!

 

 

Tapas Catering en fingerfood voor uw event op locatie in Rotterdam

Vinilux Catering verzorgt de catering op de locatie naar wens, catering bij uw bedrijf of thuis, Tapas.nl biedt u de perfecte service aangepast naar uw wens. Bent u toe aan iets anders? Wilt u uw gasten overrompelen met heerlijke gerechten? Geen doorgaans buffet, maar een buffet geheel in Spaanse sferen? Dan is tapas catering waar u zijn moet. Vers voor u bereide Spaanse gerechten, geserveerd op Spaanse serveerschaaltjes van aardewerk.

Tapas catering biedt o.a.:

 

Tapas Catering voor uw personeelsfeesten en evenementen

Van plan een feest te organiseren? Geen idee waar u moet beginnen of zoekt u gewoon een partner die u kan ondersteunen en wat zorgen uit uw handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen graag met u over de beste oplossing voor uw event. Bekijk welke bedrijven u voorgingen.

 

Tapas partyservice in Zuid-Holland

Vinilux Catering is een cateringbedrijf met een ruime ervaring in partyservice in Zuid-Holland. Wij diverse lunches verzorgt grote en kleine bedrijven. En menig bedrijfsfeest is door ons opgevrolijkt met een hapje en een drankje, of een heerlijk buffet. Plaats heel eenvoudig een bestelling op onze bestellijst en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vinilux Catering zorgt ervoor dat al uw catering wensen smakelijk worden ingevuld.

 

Bekijk snel de buffetten!

Waarom is Tapas.nl de Tapas Cateraar van Nederland?

  • Omdat wij u een Uitstekende service verlenen met onze all-in formule, wij zijn van mening dat uw feest volledig verzorgd moet worden en dat u alleen maar moet genieten van uw feest waar u en uw vrienden en famile de belangrijkste rol spelen.
  • Onze Tapasbuffeten zijn kwalitatief en bieden u en uw gasten een diversiteit aan vis,vlees,vegatarisch Tapas Hapjes.
  • We zijn al sinds 2002 de echte Tapas Cateraar die elk feest belangrijk vindt.

  • Direct contact:
    +31 (0)6 – 14 00 1552


    Vraag uw offerte aan: