Onderdeel van Vinilux Catering

Tapas Catering Krommenie

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Viert u een feest en wilt u uw gasten voorzien van een heerlijk Tapas buffet? Vinilux Catering biedt u de heerlijkste buffetten op het gebied van tapas. Kijk gerust op de buffettenpagina en kies uit een breed assortiment van heerlijke tapas buffetten.
Bestellen is heel simpel, het enige wat u hoeft te doen is de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, om alles goed door te lichten.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Tapas op Locatie in Krommenie

Op elke gewenste locatie in Krommenie verzorgt Vinilux uw catering. Tapas.nl verleent de juiste service op elk gewenst niveau.

Al de gerechten worden vers voor u bereid en uiteraard geserveerd op passende Spaanse wijze in aardewerk tapas schaaltjes. Bent u opzoek naar een speciaal thema? Wij denken met u mee en zoeken de meest geschikte oplossing om uw bedrijfsfeest, verjaardag of event de juiste culinaire invulling te geven. Bekijk bijvoorbeeld het Mediterannee de Luxe Tapasbuffet; Croquetas met gamba’s, pasteitjes met tonijn, Sweet pepers gevuld met roomkaas, Groene olijven gevuld met Peppadew roomkaas, chorizo en heerlijke sauzen. Om je vingers bij af te likken!

Tapas.nl biedt onder andere catering voor:

  • Tapas catering op Bedrijfsfeesten
  • Tapas catering op Evenementen
  • Tapas catering op Verjaardagen
  • Tapas catering op Borrels
  • Tapas catering op Nieuwjaarsrecepties
  • Tapas catering op Bruiloften
  • Tapas catering op Tuinfeesten
  • Tapas catering op Housewarmings

Cateraar Tapas.nl voor feesten en evenementen in Krommenie

Bent u van plan een feest te organiseren in Krommenie waarbij u een tapas buffet wenst? Heeft u wat extra hulp nodig of bent u op zoek naar een partner die de zorg uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de beste oplossing voor uw evenementen. Bekijk welke bedrijven u voorgingen.

Bekijk alle referenties