Onderdeel van Vinilux Catering

Tapas Catering Velsen

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Bent u opzoek naar een cateraar met heerlijke tapas waarvan u en uw gasten zullen smullen? Dan bent u op het juiste adres bij Vinilux Tapas.nl, een catering of een heel evenement geheel in Mediterrane sferen. Tapas.nl verleent de juiste service op elk gewenst niveau.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tapas Catering, buffetten op locatie in Velsen

Waar u uw feest ook zult geven in Velsen, Vinilux Catering zal voor u op locatie de tapas buffetten cateren. Heeft u iets te vieren en zoekt u daarbij een catering? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de beste oplossing voor uw evenement.

Tapas.nl biedt o.a.:

  • Catering op Bedrijfsfeest
  • Catering op Evenement
  • Catering Vrijdagmiddagborrel
  • Catering voor Particulieren
  • Catering op verjaardagsfeest
  • Catering op Nieuwjaarsreceptie

Catering Tapas voor allerlei soorten feesten

Geeft u een feest in Velsen? Weet u niet waar of hoe u moet beginnen en heeft u hulp nodig of bent u op zoek naar de persoon die de zorgen uit handen neemt? Ook dan kunt gerust contact met ons opnemen.

Tapas.nl catering smakelijke tapas en service op maat

Wij bieden u een breed assortiment met heerlijke verse tapasbuffetten en hapjes voor uw feest of evenement. Daarbij zorgen wij ook voor een prima presentatie van het eten; de hapjes worden gepresenteerd op kleurrijk Spaans aardewerk en wij zorgen ook voor een gastheer/gastvrouw die het eten voor u zal uitserveren.

Bekijk alle referenties